Modulært design til forskellige driftsbetingelser

Et patenteret læbedesign og den patenterede kombination af PTFE-tætningslæbe og glideleje i læbetætningselementet giver den nye tørløbende tætning „SeccoLip“ fra EagleBurgmann særlig høj bevægelighed. Med disse tekniske særligheder kompenserer læbetætningen umiddelbart og sikkert for radiale forskydninger af akslerne i røreværk, mixere og reaktorer.

Glidelejet får det komplette læbetætningselement til at følge akselbevægelserne. Da læben og lejet er ét element, bliver tætningsspalten mellem den roterende aksel og tætningslæben ved med at være næsten konstant og tætningen tæt i lang tid. Der er ikke brug for udligningselementer som O-ring, ekspansionsskive eller metalfoldebælg for pålidelig funktion.

Modulært design til forskellige driftsbetingelser

Den modulært opbyggede tætning blev udviklet specielt for driftsbetingelserne inden for kemi-, farma- og levnedsmiddelindustrien samt vand- og spildevandsteknikken. Afstemt efter kravene kombineres et eller flere tætningselementer i forskellige mulige anordninger.

Tilslutninger til et forsyningssystem findes. Et rulleleje er ikke nødvendigt pga. konstruktionsegenskaberne, fås dog som ekstraudstyr.

Cartridge-designet gør SeccoLip monteringsvenlig og anvendelsessikker. Den er især egnet til en glidehastighed på op til 2 m/s (6 ft/s) og i et trykområde på -1 til 6 barg.

Video SeccoLip:
SeccoLip - innovationen inden for læbetætningerne. Enkel. Pålidelig. Enestående. Få mere at vide!
Stay informed with Excellence in Practice